• Začetnik
Digitalni Elektromagnetno Vrsto Iskanja Induktivna Les Vlago Meter Oprema Ni uničenje 0-80% Obseg Tester Tobak, Bombaž

Digitalni Elektromagnetno Vrsto Iskanja Induktivna Les Vlago Meter Oprema Ni uničenje 0-80% Obseg Tester Tobak, Bombaž

Rating 
SIT 81.83
SIT 116.90
-30 %

Dostopnost
V dostopni obliki


Preverite za Več Elementov, ki jih Tukaj!
Ta digitalni merilnik vlage ima široko paleto merilno območje 0~80% in sprejme elektromagnetne indukcije tehnologije za merjenje delež vode v gozdu hitro in brez poškodb ali uničenja na površini lesa. Samo je stik med kovinsko ploščo, tipala in površino lesa in meri vlago rezultat bo discplayed v svoji clear LCD v trenutku. Različne vrste lesa popravek vrednosti so že določeni v tej priročni merilnik. Posebej izdelan za strokovnjake v lesni dejavnosti, kot so les, obrti, leseni objekti, les, pohištvo, lesene talne obloge, lesni izdelki, itd.
Zbrane informacije so nato uporablja za ugotavljanje, če je material pripravljen za uporabo, nepričakovano mokro ali suho, ali kako drugače v potrebo po nadaljnji pregled. To je lahko tudi v pomoč pri načrtovanju projekta, design, ki bo izravnalo prihodnje spremembe v razsežnosti, ki jih povzročajo spremembe v relativni vlažnosti.
Ki veljajo za les, vlaknine materialov, izdelke iz lesa, Kitajske tradicionalne medicine, tobak, bombaž, papir, zgradb, tal in drugih vlaken materialov.
Uporablja Elektromagnetne Indukcije Načelo Ukrepi vsebnost vlage nad široko paleto 0~80% Preverite ravni lesa in zidane izdelkov za širok obseg nadzora kakovosti aplikacije Visoka ločljivost 0,1% nič in popravek vrednosti lahko shranjene Ugotoviti kakovost in uporabnost vaše woodpiece Uporablja Mikro-comuter LSI vezja & kristalno čas, ki je osnova za instant natančno branje
LCD zaslon : 3-mestno, 10 mm LCD Vlage ravni razpon : 0 - 80% Ločljivost : 0.1% Natančnost :
±(1% n + 1) pod 30% ±(2% n + 1) nad 30% Vzorčenja čas : 1.0 drugi Napajanje : 4 x AAA alkalne baterije (niso vključene) Element Dimenzije : 218 x 76 x 53mm Element Teža : 260 g (vključno z baterijo teža)
Prihaja z 1 x Digitalni Induktivna Les Vlago Meter 1 x PROST Paščka za pritrditev na Meter 1 x angleški Navodilo za uporabo 1 x Zaščitna in Sturday kovček

Glavne značilnosti

Z Osvetlitvijo Ali Ne:
Da,
Blagovna Znamka:
cnlandtek
Vrsta Prikaza:
Digitalno
DIY Dobave:
Električni
Številka Modela:
MC-7812
Vrsta:
Digital Inductive Wood Moisture Meter
LCD zaslon:
3 digits, 10mm LCD
Moisture level range:
0 - 80%
Ločljivost:
Za 0,1%
Natančnost:
+/-(1% n + 1) under 30% +/-(2% n + 1) over 30%
Napajanje:
4 x AAA alkaline batteries (not included)
Element Teža:
260g (including battery weight)
Element dimenzija:
218 x 76 x 53mm
Vzorčenje Čas:
1.0 second

Izbira stranke