• Začetnik
Debelo 48 baročni sivke Sladkovodnih kultiviranih biserna ogrlica, ki AAA

Debelo 48 baročni sivke Sladkovodnih kultiviranih biserna ogrlica, ki AAA

Rating 
SIT 16.11
SIT 21.48
-25 %

Dostopnost
V dostopni obliki


Dostava : NI POLJE
Po plačilu poravnana, se bomo ponavadi post z letalom (Hongkong Post / Kitajska Pošti) v roku 1-3 delovnih dni.
Pričakujemo, da mednarodni dostava traja približno 15 - 35working dni (Sat & Ne & Praznik, niso vključeni). Vendar, vljudno prosim, upoštevajte, da v nekaterih državah lahko pride do več dostave zaradi lokalnih carinjenje.
Prosim, NE ZAPUSTI NAS, 1 ali 2 ocena povratne informacije, ker je dolg čas poštnine. ko celotno plačilo sem odpremljeno izdelek v roku 1-2 dni.ampak nekje post office morda bodo imeli težave ali zelo zaposlen.prosimo za razumevanje
Če je vaš lokalni meri je polnjenje, davčne ali uvoznih dajatev, mi je žal, da se to ne bo del naše odgovornosti. Lahko preverite pri svojem lokalnem po meri urad za prikaz dodatnih stroškov, preden boste ponudbo.
Prosimo, upoštevajte, da odpremo in ravnanje pristojbina za VSAK element, ki se šteje ločeno, to pomeni, da boste tudi morali plačati za ladijski promet in provizij za VSAK posamezen element še imate združiti nakupa, to je očitno, ker fevd je neposredno sorazmerna s težo celotnega paketa.
POVRATNE informacije
Vaše navdušenje je najboljše oglaševanje jaz bi prosil za. Če imate nov element v roko, prosimo, da se vrnete na povratne informacije. Povej mi in drugi, kaj mislite. Videti povratne informacije objavil druge stranke, kliknite tukaj :

Glavne značilnosti

Postavka Vrsta:
Ogrlice
Fine ali Moda:
Moda
Številka Modela:
MM
Ogrlica Tip:
Verige Ogrlice
Obesek Velikost:
mm
Slog:
Trendy
Material:
biser
Pearl Tip:
Sladkovodnih Biserov
Spol:
Ženske
Pearl Obliko:
Popolnoma Okrogle
Oblikovzorec:
Geometrijski
Veriga Tip:
Vrvi, Verige
Kovine Tipa:
Baker

Izbira stranke