• Začetnik
Suzuki Tiho Gibanje Plastične Stenske Ure Gibanja s 9107# golden hands Ura Opremo Quartz Ura Gibanja HS88

Suzuki Tiho Gibanje Plastične Stenske Ure Gibanja s 9107 golden hands Ura Opremo Quartz Ura Gibanja HS88

Rating 
SIT 4.89

Dostopnost
V dostopni obliki

Znamka : Suzuki Model Številka : HS88 Ime : Quartz ura gibanja
Velikost : Primer 56*56mm,Skupaj os dolžina 13,2 mm, Vijak osi dolžina 6 mm Gibanje primeru material : Plastični Deli v pretok materiala : Bakrene žice in Plastičnih Ura ročna Material : Aluminij Izbiranje Posnetka : Center Vijak Drugi strani gibanja : Sweep Natančnost ±30seconds odklon vsak mesec (na običajno temperaturo) Baterija : ena 1,5 V Ogljika-cinkove baterije le,niso vključeni. Prosimo, da NE UPORABLJATE Alkalne baterije,Polnilne baterije,da bo škoda gibanja. Gibanje Neto Teža : 23g Kraj Izvora : Guandong Kitajske (Celinska) Pakiranje : Enostavno in Varno pakiranje Delov : Matica in Ura roke Značilnost : Izključi mikrofon se Uporablja za : Prepair original ura,DIY ura
Izdelek Fotografije To gibanje se lahko uporablja, ko DIY Ura je ura opremo. Uporabite ga lahko tudi spremenite vaš orriginal slabo uro gibanja,tako boste prihranili veliko denarja, saj vam ni treba repalce celotno ura Navodila za namestitev
Ta v skladu z obstoječo opremo fit 1,5 V Ogljika-cinkove baterije Samo , je ne uporabljajte visoko zmogljivimi akumulatorji,polnilne baterije,da bo škoda gibanja. Kot vemo,baterije, ima številne omejitve za zračni prevoz,da bi dostave bolj gladko, baterije niso vključene v naš paket, Če želite namestiti ročno Uro, samo pritisnite navzdol uro roko na navpično os,ni nujno, da zvijal roke. Preverite tri roke,se prepričajte, da to ni odgovor na vsako drugo,prvo mesto tri roke vse točke 12 in nato prilagodite kolo, orodje za sedanji čas,ko prilagodite upoštevajte, da tri roke premikanje tekoče,če izpolnjujejo split je Suzuki je eden izmed najboljših quartz ura gibanja v svetu ,ki ga premaknite super izklop ohraniti boljši čas in zahtevajo manj vzdrževanja ,ko uporabljate pravilno baterijo in namestite ura strani pravilno,vam bo zelo zadovoljen s to dela trgovina na Drobno pakiranje Gibanje je dobro zaviti mehurček zaviti in roke so pakirana v trdni plastični škatli (kratka dolžina pravokotne električne vodnike), tako znotraj oblazinjeni kuverti. Debelo pakiranje 500pcs/škatla Kakovosti in Storitev 100% Kakovost zagotoviti 100% Denar Nazaj Garancije na vsak element in prosti povratni prevoz, če element ni, kot je opisano 48-Urni Odpremi 48-urni odpreme za naročila po Aliexpress potrdilo plačila, razen praznikov Escure vaše plačilo online Plačila razkrijejo samo na dobavitelja po tem, ko boste potrdili, da ste prejeli sklep.
Pošiljke :
Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina. Mi bomo poslali postavke v 2 dneh, ko je vaše plačilo, je končan.
Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda. Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi. Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave. Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.
Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.
Napovedi :
Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.
Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 15 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga. Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje. Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo. Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.

Glavne značilnosti

Blagovna Znamka:
yurudder
Številka Modela:
HS88

Izbira stranke