• Začetnik
FreeShipping 220V 1CH 1000W RF Brezžično Daljinsko Krmiljenje Stikalo Sistema, Preklop Kratkotrajno Zapiranja stikala za luč

FreeShipping 220V 1CH 1000W RF Brezžično Daljinsko Krmiljenje Stikalo Sistema, Preklop Kratkotrajno Zapiranja stikala za luč

Rating 
SIT 23.19
SIT 28.99
-20 %

Dostopnost
V dostopni obliki


Sprejemnik (zamenjava)
Kanal : 1 CH
Delovna Napetost : 220 V (180 V-240 V)
Max obremenitev tok : 10 A (imajo boljše nižja od 7 A)
Delovna Frekvenca : 315 Mhz/433 Mhz
Sprejemnik občutljivost : : -105 Db
Delovna temperatura : -10'C - +60'C
Izhod pot : Jog .Inter-lock .Self -lock je Nastavljiv
Koda tip : Učenje kodo
Stikalo velikost : 55*32*17 mm
prosimo, upoštevajte, da tukaj je v set , ki smo jih naredili, je delo skupaj, preden smo ladjo, da vas , tako da vi dont't, ki so v skrbi, kako pogosto so jih .samo nekdo, ki je kupil sprejemnik ali oddajnik sam ,mora skrbeti za frekvenco, da se ujemajo .
delovni/izhod pot
Jog/Non-Zapiranja : pritisnite gumb deluje /VKLJUČENO. sprostite prst na isto tipko stop/OFF .en kanal, preklapljanje, potrebujete enega gumbi daljinskega upravljalnika
Self -zaklepanje/Self-Zapiranja : pritisnite gumb za enkrat deluje/VKLJUČENO .pritisnite isto tipko še enkrat, je stop/IZKLOP .(en kanal, preklapljanje, potrebujete enega gumbi daljinskega upravljalnika )
Inter-zaklepanje /Zapiranja : pritisnite gumb deluje/VKLJUČENO ,pritisnite drugo tipko stop/OFF . ( en kanal preklopite potrebujejo 2 gumbi daljinskega upravljalnika )
Učna metoda
Vnos AC220 V za Sprejemnik. pritisnite tipko za Učenje Gumb, dokler se indikator Led NA. Nato pritisnite oddajnik , indikator Led flash hitro, to pomeni, učenje uspešno.
Obračun Kodo :
Vodenje pritisnite tipko za učenje na Gumb sprejemnika, dokler indikator Led NA flash in hitro, to pomeni kodo, so bili potrjeni uspešno.
Daljinski upravljalnik (oddajnik)
Obratovalna Napetost : DC12 V
Obratnih : 30 MA
Delovna Frekvenca : 315/433 MHz
Frekvenca Razdalja : 20 M-200 M
( prosimo, upoštevajte, da je idealna razdalja brez katerega koli blok in signal moti , da bi vzpon in padec približno 10%-50% z blok in signala ).
paket je vključeno :
4*sprejemnik (vključeno kritje)
2* oddajnik (vključene baterije)

Glavne značilnosti

Postavka Vrsta:
Stikala
Garancija:
NO
Značilnosti:
Visoka kakovost
Številka Modela:
AK-220V-119
Preklop Vrsta:
Daljinsko Upravljanje
certificiranje:
CCC
Postavka Vrsta:
Stikala
Ime:
STOLETJA AOKE

Izbira stranke