• Začetnik
DC9V 12V 24V RF Brezžično Daljinsko Krmiljenje Stikalo in Sprejemnik Univerzalno Vrata Oddajnik in Radijski Sprejemnik Visoke Kakovosti

DC9V 12V 24V RF Brezžično Daljinsko Krmiljenje Stikalo in Sprejemnik Univerzalno Vrata Oddajnik in Radijski Sprejemnik Visoke Kakovosti

Rating 
SIT 15.11
SIT 16.79
-10 %

Dostopnost
V dostopni obliki

Uporaba : Naši izdelki so široko uporabljajo v daljinskim stikalom, daljinsko krmiljenje črpalke in izklop, daljinski upravljalnik stroj vklopite in izklopite, daljinsko upravljanje motornih pozitivne in negativne, daljinski upravljalnik vtičnico, oddaljen nadzor LED, daljinsko upravljanje zvoka, daljinsko upravljanje, električna vrata, daljinsko upravljanje garažna vrata, daljinsko zložljiva vrata, daljinsko upravljanje zavese, alarm gostiteljice, alarm,daljinski upravljalnik motorno kolo,daljinsko upravljanje električni avtomobil,daljinski upravljalnik datotek MP3,daljinskim upravljalnikom luči, daljinski upravljalnik, avtomobili, varnosti in druge civilne in industrijske podporo oddaljenih območjih, ima prednosti preprostega ujemanja, varen in zanesljiv za spremembo pomožnih izdelkov.
Z brezžičnim Daljinskim Stikalom 3 Receiver Odbor & 1 Transmitter Daljinski upravljalnik
Seznam vsebine :
3x Sprejemnik
1x Oddajnik (Baterije niso vključeni)
Specifikacija :
1.Oddajnik
Obratovalna Napetost : DC12 V
Obratnih : 6 MA
Delovna Frekvenca : 315 MHz ( če potrebujete 433 Mhz, pls izbrati druge oddajnik, ali stik z nami, hvala
)
Frekvenca Oddaljenost : 0-150 m
(prosimo, upoštevajte, da je idealna razdalja brez katerega koli blok in signal moti , da bi vzpon in padec približno 10%-50% z blok in signala ).
Kodiranje : Določen kodo, učenje kodo, rolling code
2.Sprejemnik
Kanal : 1 CH
Dekodiranje : Učenje kodo (jog/Non-Zapiranja .inter-zaklepanje/Zapiranja )
Delovna Napetost : DC12 V
Izhodni tok : 10 A
Nazivna obremenitev : 10 A 250 VAC / 10 A 125 VAC
10 A 30 VDC / 10 A 28 VDC
Sprejemnik Občutljivost : -105d Bm
Delovna temperatura : -40'C - +80'C
Velikost : 55*30*18 mm
Delovni/izhodni način :
Jog/Non-Zapiranja : Pritisnite gumb Deluje /VKLJUČENO. Sprostite prst na isto tipko Stop/OFF. En kanal, preklapljanje, potrebujete enega gumbi daljinskega upravljalnika.
Self -zaklepanje/Self-Zapiranja : Pritisnite gumb za enkrat deluje/VKLJUČENO. Pritisnite isto tipko še enkrat, je stop/IZKLOP. En kanal, preklapljanje, potrebujete enega gumbi daljinskega upravljalnika.
Učne Metode : Vhodna moč za Sprejemnik .Pritisnite tipko za Učenje Gumb, dokler se indikator Led NA. Nato pritisnite oddajnik, indikator Led flash hitro, to pomeni, učenje uspešno. Obračun Koda : Vodenje, pritisnite tipko za Učenje na Gumb sprejemnika, dokler indikator LED NA flash in hitro, to pomeni kodo, so bili potrjeni uspešno. Prosimo, upoštevajte, da :
Tukaj je the3*1 CH in 1*2buttons daljinski upravljalnik. Izberete lahko vse dela tako, da lahko izbirate, so vam bolje izbrati Jog ali self-lock, tako da so vsi gumbi je bil uporabljen .
Prosimo, povejte nam, kaj izhod članici, ali želite po oddaji naročila, ali bomo ladja, da ste kot privzeto "Kratkotrajno (jog)". To lahko spremenite s Varjenje Točkovno z Varjenje.
Ladjar Stroškov : če imate vse dostave express(na primer : DHL,EMS,Fedex ),prosimo, da stik z nami prvič,smo vam lahko nekaj popust.

Glavne značilnosti

barve:
DC12V 315MHZ, DC9V 315MHZ, DC24V 315MHZ
Postavka Vrsta:
Stikala
Blagovna Znamka:
MITI
Daljinsko Razdalja:
0-150 M
Garancija:
1
Značilnosti:
Z brezžičnim daljinskim Stikalom
certificiranje:
CCC
Preklop Vrsta:
Daljinsko Upravljanje
Material:
Plastični
Številka Modela:
SKU6829

Izbira stranke