• Začetnik
(100 kozarcev/veliko) na Debelo Laser Vode Papir za Prenos Za Keramične Jasne Barve Poceni Papir Velikosti A4 Vode Prosojnica Nalepke Papirja Uporabite Spray

(100 kozarcev/veliko) na Debelo Laser Vode Papir za Prenos Za Keramične Jasne Barve Poceni Papir Velikosti A4 Vode Prosojnica Nalepke Papirja Uporabite Spray

Rating 
SIT 50.78
SIT 64.28
-21 %

Dostopnost
V dostopni obliki


(100 kozarcev/veliko) Velikosti A4 Laserski Vode Prosojnica Nalepke Papir za Prenos Pregleden Barvni Papir za Tiskanje Waterslide Nalepko Papir brez
Ime : Tobogan Nalepko Papir Za Prenos
Barva : Brisanje/Prosojni Barvi
Velikost : A4 velikosti 210*297 mm ( 8.3*za 11,7 palca)
Package : 100 Listov
Teža in debelina : O 173 g na kvadratni meter; Film : 0.012 mm; Skupna debelina : 0.208 mm
Model tiskalnika : Barvita in črno/beli laserski Tiskalnik
Primeren za : Toner
Značilnosti izdelka : Močan Lepilni Sile, Trdna ,Močna Odpornost za Strganje
Uporaba :
So pogosto uporabljajo za ekološko, les, marmor, plastika, bambusa, kovinski, jade, steklo, shell, crystal, cvetje, keramike, vrč, plošča, sveče itd.
Tiskanje materiala :
Steklo, Organska prehrana, gume, cvetje, kovine, les, bambus, marmorja, keramike,crystal, kovinski, in tako naprej
Navodila za lasersko vode papir za prenos :
1. Sijaj površina je tiskanje površine, končal tiskanje brez sušenja.
2. Ko tiskanje slik površine je treba poškropiti samodejno prosojne barve neposredno s 190 lahkega olja, ki jih lahko kupite na trgu.
Opomba :
Navzkrižno spray slikarstvo : od zgoraj navzdol, od leve proti desni neprekinjeno škropljenje;
3. Po razprši svetlobo olje, ki se uporablja za lase ali se naravno posuši, po luči, olja, suho dovolj, s škarjami ali rezanje ali rezanje plotter cut oblike, s specifikacijami, ki zahteva.
4. Postavite papir za prenos v vodo za približno 30-60 sekund in po drugi del vzorca film in dna papirja samodejno odredu, drsna vzorec film z roko nežno, je izpostavljen približno 0,5 cm, temperatura vode je najbolje nadzorovati na 25 stopinj, se prepričajte, da voda posodo za čiščenje.
5. Obrišite prenos predmeta, površino, čisto, bodite pozorni, da : ne onesnaženjem z nafto, umazanijo, ostanke, alkohol za čiščenje lahko uporabite, če je potrebno,, če že, spray plast 190 lahkega olja ali 40 bele barve, lahko učinkovito izboljša oprijem.
6. Zgoraj izpostavljajte približno 0,5 cm vzorec film, ki držijo gor neposredno, držite jo, z drugo roko, da odprete spodnji zagozdeni papir. Bodite pozorni, ko vleče moč; preprečiti gubam ali raztrganina membrane.
7. Z mehko krpo za čiščenje ravno površino suho in gladko, nežno, uporabite gume traku ali kartici strganje vode, ne more imeti blister, gubam, potiskane film, da blizu površine člankov, rob del za nemoteno ne nagib.
8. Po prenosu, z nizko temperaturo, žar za 15 minut ali naravno sušenje, nato pa glede na povpraševanje spray barva zaščito, kot so ustrezno 190 lahkega olja.
9. Glede na prenos blaga temperature, ogrevanje in sušenje za 30 minut, ali na sobno temperaturo za 3 dni, lahko dobite 2 praske odporen razred proizvodov.
10. Pred množično proizvodnjo prosimo, da pred dokazovanjem, da je test uporabe izdelka, kakšne težave, vas prosimo, da se posvetuje.

Glavne značilnosti

Vrsta:
Slikarstvo Papirja
Blagovna Znamka:
YUANTENG
Številka Modela:
SET-100
Slikarstvo Vrste Papirja:
voda papirja
Barva Nalepke Film:
pregledna / clear
Uporaba:
Za Les, Marmor, Plastika, Kovine,Lakov,Keramičnih,Steklenih
Tiskalnik Na Voljo:
Vse Vrste Laserskih Tiskalnikov
Laser vodo nalepko papirja :
Water Slide Decal Paper
Uporabite Spray:
Cheap a4 paper

Izbira stranke