• Začetnik
Orico TC2U-U3 Tip-C Splitter TIP-C, da USB3.0 Pretvornik HUB Razdelilnik Za Apple Hub

Orico TC2U-U3 Tip-C Splitter TIP-C, da USB3.0 Pretvornik HUB Razdelilnik Za Apple Hub

Rating 
SIT 30.99

Dostopnost
V dostopni obliki

2 Tip-C + 2 Vrsta-razširitev Tipa C za vas, da razširite dva Tipa C, 2 Vrsta-vmesnik, ki je popolnoma združljiv z NOVIM Mac Book laptop, in druge s Tip-c vmesnik, inteligentne naprave plug and play, tako make up za Mac Book vmesnik pomanjkanja problem, ampak tudi za zaščito vaše dragocene native interface.
Nov Tip-c vmesnik Pozitivne in negativne na voljo, temno plug Tip-C kot novo generacijo novih izdelkov, kot so Za Macbook tablični računalnik, njegove pozitivne in negativne, rešiti "USB je vedno ni dovoljeno vstaviti" neprijetno problem za digitalne navdušence, da bi bolj priročno, je prihodnost te nove vmesnik Bo kmalu priljubljena, in prvi, ki so high-speed Tip-c HUB bo treba zelo pametno izbiro.
5 Gbps teče hitro letenje Dveh USB3.0 vmesnik, vsak s 5 Gbps teoretično visoke pasovne širine za hitro in stabilno delovanje v primerjavi z USB2.0, USB3.0 ima visoko desetkrat prenosnih zmogljivosti. Povezovanje mobilne trdi disk, U disk in drugo opremo za prenos visoke ločljivosti nedestruktivne avdio ali video datotek ali velikih datotek, podatkov, ki jih je mogoče hitro prenesti, vam prihranijo dragoceni čas, stroški, dovolj hitro, je tako zabavno!
PREK PREK Neposredne Dobave Čip Nizke porabe in močne združljivost, uspešnosti trmast Čip je, da se določi učinkovitost HUB je pomemben dejavnik v ORICO in PREK PREK Tehnologij za globino odnosa, ki ORICO PREK nastajajočih USB3.0 master program, njegovo nizko porabo energije, močno združljivost trmast uspešnosti, na TC2 U močan Kakovosti in uspešnosti zagotavljanja kakovosti.
OTG funkcijo mobilnega telefona preberite u disk, Preberite foto OTG funkcijo telefonu, ki je povezan U disk, pripravljeni na igro high-definition veliko, ne bo treba skrbeti za omrežno kartico Daytonu, lahko vedno preberite telefon v lepi, material, enostaven za shranjevanje, na telefon več prostora v pomnilniku.
Eleganten videz, majhne in lepe Za Mac Book izključno tekmo In Za NOVI Mac Book linijo srebrno-siva ABS požarno odpornega materiala za ustvarjanje, površine kovin, peskanje, preprost in velikodušno slog oblikovanja, je na prvi pogled. In njene majhne postave, na žepu in / vreča ne zavzamejo prostora, prenosni z zelo priročno.
Splošno združljiva, Da ustrezajo vašim bolj širitev potreb Brezplačno pogon podporo Za operacijski sistem Windows XP / Vista / 7/8, Mac OS in drugih mainstream operacijski sistem, lahko priključite za glasbo, proso 4, Nokia tablet, Mac Book in drugih naprav z USB-C.
Osem težka varstvo mehanizem Uporabljajo varnostne bolj na enostavnost Podporo preobremenitev napetost in trenutna trenutno funkcijo za zaščito, ki učinkovito ščiti priključene opreme in PESTA sama.

Glavne značilnosti

barve:
Črna
Paket:
Da,
Standard:
USB 3.0
Vrata:
4
Vrsta Vmesnika:
USB 3.0
Blagovna Znamka:
Orico
Številka Modela:
TC2U-U3
Dolžina:
50cm
Funtion:
Noben

Izbira stranke