• Začetnik
LMP-F270 Zamenjava Projektor Svetilka z Ohišjem za SONY VPL-FE40 / VPL-FW41 / VPL-FW41L / VPL-FX40 / VPL-FX40L / VPL-FX41

LMP-F270 Zamenjava Projektor Svetilka z Ohišjem za SONY VPL-FE40 / VPL-FW41 / VPL-FW41L / VPL-FX40 / VPL-FX40L / VPL-FX41

Rating 
SIT 31.00

Dostopnost
V dostopni obliki


Projektor lučka blagovna znamka : za sony
Projekt, ali lučka za Model Num bo r : LMP-F270
Poreklo : Kitajska
Pakiranje Podrobnosti : v mehurček in box
Čas dostave : v roku 24 ur
Pogoji plačila : paypal, T/T, Western Union
Minimalno Orde r Količina : 1 kos
Ponudbe Sposobnost : 10000 PC /M onth
Kakovost Garancija : 6 mesecev garancija Podrobni Opis Izdelka
1.Zamenjava LMP-F270 projektor svetilka z ohišjem
2.Združljiv Projektorji model : za SONY VPL-FE40 / VPL-FW41 / VPL-FW41 L / VPL-FX40 / VPL-FX40 L / VPL-FX41
3.garancija : 6 mesecev
4.Lam p življenja : 25 00 ure nudimo vse znamke projektor svetilke in zagotoviti več možnosti, da bi stranke zadovoljne. dobavljamo projektor lučka, zamenjava žarnice projektor, združljiv projektor lučka, prvotno gole žarnice projektor, zamenjava gole žarnice, prvotno projektor gorilnika, zamenjava projektor gorilnika. 1.projektor sijalke : original gole žarnice+ stanovanj z izvirno kakovost, vendar visoko stroškovno učinkovitost.
2.Zamenjava žarnice projektor : lučka najbolj konkurenčno pirce( Smo lahko popolnoma zadovoljiti kupce v pirce in količini, z našo lastno projektor gorilnika, stanovanja proizvodne linije in montažna linija) 3.original gole žarnice projektor, zamenjava gole žarnice, prvotno projektor gorilnika, zamenjava projektor gorilnika.
Svetilke so lahko sestavljeni prosto po naročilu kupca requirpment. Vse svetilke z 6 mesecev garancije
Kako in Kdaj Zamenjati Žarnice Projektor
Je morda čas za zamenjavo žarnice projektor. Projektor svetilke dim, kot so starost. Nekateri projektorji omogoča, da preverite število ur vaše lučka je bila uporabljena po vgrajenem meni sistem. Običajno nekaj ur pred pričakovano življenjsko dobo svetilke je končan, sporočil bo prikazana na vaši projektor žarnica zaslonu.
Priporočamo, da se posvetujete s svojim uporabniški priročnik za določitev natančnih navodil za določen model. V večini primerov zamenjava zadeva le nekaj korakov, vključno z naslednjimi : izklopite stroj in počakajte, da lučka, da se popolnoma ohladi, Odstranite pokrov Odvijte žarnico stanovanjske enote Odstranite staro svetilko Privijte novo žarnico in zamenjavo stanovanja in kritje. Najbolj pomembna stvar, da se spomnite je, da se nikoli ne dotikajte lučka ali stanovanja, neposredno s prsti .
Nasveti za podaljševanje življenja projektor in žarnica
Obstaja več korakov, ki jih lahko posnamete, če želite podaljšati življenjsko dobo žarnice projektor. Najprej dovolite, projektor, da se popolnoma ohladi po vsaki uporabi, preden se gibljejo ali pakiranje v kovčku. Prav tako bi morali izogniti ekstremnim temperaturamdont 't leave projektor v avtomobilu poleti ali ko je pod 40 stopinj. Še en nasvet, da bi projektor lučka nazadnje je čiščenje projektorja filter s stisnjenim zrakom vsakih nekaj mesecev.

Glavne značilnosti

Blagovna Znamka:
XIM
Številka Modela:
LMP-F270
Vrsta:
Združljiv Projektor Žarnica z Ohišjem
Garancija:
180DAYS
Združljiv z:
Za SONY VPL-FE40 / VPL-FW41 / VPL-FW41L / VPL-FX40 / VPL-FX40L
Življenska Doba (ur).:
2500H
Številka Dela:
LMP-F270

Izbira stranke