• Začetnik
Objektiv kapuco za Olympus M. ZUIKO ED 75-300mm f/4.8-6.7 LH-61E Črna

Objektiv kapuco za Olympus M. ZUIKO ED 75-300mm f/4.8-6.7 LH-61E Črna

Rating 
SIT 5.62
SIT 5.92
-5 %

Dostopnost
V dostopni obliki

Objektiv nape so v prvi vrsti namenjena preprečevanju neželene razpršene vstop v objektiv, z razširitvijo in senčenje koncu objektiva. Namenska objektiv kapuco je zasnovan tako, da se popolnoma ujemajo z določeno goriščna razdalja objektiva je bil zasnovan za. Poleg tega je ta kapuco funkcije non-blesk mat konča na notranje površine, da bi se dodatno prepreči ali omeji lens flare. In po koncu objektiv se podaljša, dobite tudi dodatne koristi nekaterih dodatno zaščito pred slučajnim vplivom. V bayonet gori je zasnovan tako, da deluje tudi v obrnil položaj, ki omogoča kapuco, ki se dajo nazaj skozi objektiv za bolj kompaktno shranjevanje rešitev.Objektiv nape so v prvi vrsti namenjena preprečevanju neželene razpršene vstop v objektiv, z razširitvijo in senčenje koncu objektiva.
Namenska objektiv kapuco je zasnovan tako, da se popolnoma ujemajo z določeno goriščna razdalja objektiva je bil zasnovan za.
Poleg tega je ta kapuco funkcije non-blesk mat konča na notranje površine, da bi se dodatno prepreči ali omeji lens flare.
In po koncu objektiv se podaljša, dobite tudi dodatne koristi nekaterih dodatno zaščito pred slučajnim vplivom.
V bayonet gori je zasnovan tako, da deluje tudi v obrnil položaj, ki omogoča kapuco, ki se dajo nazaj skozi objektiv za bolj kompaktno shranjevanje rešitev.
Barva : črna
Material : plastika
model : LH-61 E
Uporablja za Olympus M. ZUIKO ED 75-300mm f/4.8-6.7
Paket vključuje :
1x Objektiv kapuco
Opomba : Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar. Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Glavne značilnosti

Blagovna Znamka:
FGHGF
Združljiv Blagovne Znamke:
CANON

Izbira stranke