• Začetnik
Ultra-stabilen CC1101 radijski modul/industrijski ravni,z zunanjo anteno

Ultra-stabilen CC1101 radijski modul/industrijski ravni,z zunanjo anteno

Rating 
SIT 10.31

Dostopnost
V dostopni obliki

Ultra-stabilen CC1101 radijski modul/industrijski ravni,z zunanjo anteno
Specifikacija : CC1101 1.2 K baud rate je relativno visoka natančnost zahteve perifernih vezja parametri za izboljšanje učinkovito komunikacijo na daljavo, razvita posebej za spremembo modul, modul je tudi enota za posebne domače raziskave in razvoj po meri množično uporabo.
CC1101, CC1100 velik napredek v delu
Izboljšano Spurious odzivanje nanje;
Bližje fazi hrupa uspešnosti bolje izboljšanje sosednji kanal moč (AKP);
Nasičenost vhod višje;
Višja učinkovitost, moč
Neprekinjeno frekvenčnih pasovih razširitve,
CC1100 : 400-464 MHz in 800-928 MHz
CC1101 : 387-464 MHz in 779-928 MHz Funkcija :
1.Obrobnih elektronska vezja z 1% visoka natančnost zunanjih parametrov,
2.Posebej 1.2 K počasi baud mer so namenjene izboljšanju komunikacijske razdalje 1101
3.Manjši in bolj stabilen kot navadna CC1100 modul in 1.2 K baudna hitrost od 50-100 metrov daleč
Package :
1 x Ultra-stabilen CC1101 radijski modul/industrijski ravni,z zunanjo anteno
Dostava in Dobavni Mi ladja v mednarodnih prek China Post Letalom ali Hong Kong Post Letalom, in vsak paket bo registrirana s številko za sledenje. Tudi mi lahko ladja z UPS/EMS/DHL/Fed Ex, za alternativni način dostave za ustrezne pristojbine. Prosim, pošljite vaš poštni kodo za ladijski promet ponudbo.
Mednarodne stranke, lahko pride do zamud, ki jih carinski ali nacionalni post ponudniki. Preglejte prosta dajatev omejitev. Prosimo, sporočite nam, preden plačilo, če potrebujete split pošiljko.
Čas Dostave
Čas, da ladja v mednarodnih prek China Post Letalom ali Hong Kong Post Letalom precej odvisna od tega, diffrent desination na svetu, je tudi predmet sprememb zaradi lokalne vremenske razmere, poštne politike in meri preverjanje. Znanja o poštnih Air mail pravila in naše izkušnje, vljudno prosimo, da se ugotavlja : Da zda / velika Britanija / Avstralija, to traja približno 10-15 delovnih dni; V Kanado, to traja približno 12-18 delovnih dni; V Braziliji / Južna Amerika, to traja približno 25-35 dni. Italija / Francija / Španija / Nemčija/ Vzhodna Evropa, to traja približno 15-20 delovnih dni.
Vrne & Zamenjave & Popravila sprejemamo vrne & zamenjave v roku 7 dni od dneva, ko je naročnik prejel izdelkih, vas prosimo, da prvi stik v 7 dneh od prejema naročila. Izdelki morajo biti vrnjeni v prvotno stanje. Kot korist naših strank, ponujamo tudi popravila v roku 3 mesecev od dneva, ko je ta postavka prihajajo ven, po popravilu je storiti, in poslali vam bomo predmeta, vendar mora stranka plačati obeh dostava načine.
Srečno in Imeli lepo nakupovalno izkušnjo!

Glavne značilnosti

Združljiv Znamko/Model:
Noben
Blagovna Znamka:
Q-BAIHE
Združljiv:
Igralne Konzole
is_customized:
no

Izbira stranke