• Začetnik
Visoka kakovost desktop motherboard za X513 H5055 D5055 CFM2+A78M Popolnoma testirane

Visoka kakovost desktop motherboard za X513 H5055 D5055 CFM2+A78M Popolnoma testirane

Rating 
SIT 58.00

Dostopnost
V dostopni obliki


Visoka kakovost desktop motherboard za X513 H5055 D5055 CFM2+A78 M Popolnoma testirane
Nakup Opombe
(Prosimo, ga pozorno preberite, preden bi. Ko boste kraj, da, to pomeni, da se strinjate z naše trgovine pravil.)
1. MLLSE je naše podjetje blagovne znamke.
2. Dostava smislu je FOB Shenzhen, ne nosi nobenih tarif, ki jih povzročajo ciljni državi. Vendar smo lahko sledite zahtevo za pisanje nizko ceno, kot razglasi vrednost za Carinske.
3. Baterije je prepovedano element v pošiljko. Bomo odstranili, ko smo poslali paket.
4. Izdelek parametrov, ki morda niso pravilni, prosimo, uporabite uradni spletni strani podatke kot standard ali se posvetujte storitev za stranke.
5. Element, ki se UPORABLJA (ali Prenovljen), ne merijo se po novih standardov. Tam lahko praske na površini izdelka, vendar to ne vpliva na vaše uporabe. Mi bomo poskušali naše najboljše, da vam eno najboljših.
6. Bomo paket paket močno (ne original / trgovina na drobno paket, ki ne more trpel dolgo pot promet).
7. Predvideni Čas Prihoda je samo za vašo referenco, prosimo, da v času dostave na Ali Express.
8. Prosimo, preglejte paket, preden ga podpiše. Prosimo, da zavrne podpis, če niste zadovoljni s točko (kot so blagovne znamke, videz, poškodb in podobno). Ko se prijavite na parceli to pomeni, da se strinjate na predmet, ki je pogoj (bomo zagotoviti garancijo, če je funkcija problem). Če je poškodba je našel po prejemu blaga, navedite popoln dokaz o škodi, ki ga izda razpakira video in logistično podjetje. Če ne moreš dokazati škodo, ne boste mogli dobiti odškodnino.
9. Brez našega dovoljenja, prosimo, ne preuredi ali razstaviti izdelka. Ko jih preuredi ali razstaviti, ali je garancija za okolje je poškodovana, ne bomo zagotoviti garancijo ali povračilo.
10. Za katerega koli razloga, če želite, polno vračilo, boste morali, da ga pošljete nazaj k nam. Ne bomo sprejeti nobenih razlog za brezpogojno polno nadomestilo. Če ne sprejmite, prosim, ne, da, da.
Matične plošče so v celoti preskušeni,kot so izgled,3 D,vse vmesnike,notranji in zunanji zaslon.baterije, ponovno zaženite sistem, vsaj 2-krat, in tako naprej.

Glavne značilnosti

Vrata:
usb 2.0
Nabor vezij:
A78
Vrsta Spomina:
DDR3
Številka Modela:
X513 H5055 D5055 CFM2+A78M
Blagovna Znamka:
MLLSE
Vrsta Vtičnice:
Socket FM2+
S CPE:
No
Postavka Stanje:
Uporabljajo
Uporaba:
Namizje

Izbira stranke