• Začetnik
Vintage MEDENINA Podpisana kip medenina, baker sreča Srečo, kip miška vaze, kiparstvo, Vrt Dekoracijo Medenina MEDENINA

Vintage MEDENINA Podpisana kip medenina, baker sreča Srečo, kip miška vaze, kiparstvo, Vrt Dekoracijo Medenina MEDENINA

Rating 
SIT 22.68
SIT 27.00
-16 %

Dostopnost
V dostopni obliki


velikost : 14 cm dolgo dobrodošli na moji trgovini
O Nas
Preberite več o tem, kdo smo in za kaj se zavzemamo. Prepričani o nakupu iz uglednih podjetje z veliko zadovoljne in zveste stranke.
Tukaj je kitajski fengshui bronasto bogastvo, denar yuanbao Konj Potegnite zelje srečen kip , je v dobrem stanju, in je ustvaril kvalificiranih obrtnikov v tradicionalnem stilu z globo domače obrti . To je velik kos dragoceno zbirko, a dragocene osebne spremeniti ali zelo dobri predstavi. v handwork je zelo lep z neverjetno podrobno. Ne zamudite te priložnosti, da dobim .Želim vam srečno!
Počaščen Stranke : Dobrodošli v naši trgovini in uživajte v "Nasmeh". Ugotovili smo, da bo zanimiva priložnost, da prodajajo različne vrste zbirateljski predmeti in Starine v tujini na redni osnovi. Čeprav sem nov tukaj, vendar Smo razumeli Poštenost in Iskreno je bolj pomembno, kjerkoli. Naša družina z Začetkom poslovanja v Pekingu in Tibet, Saj je pred mnogimi leti uživajo tudi zbirka od vsepovsod. V moji trgovini, obstajajo številne čudovite predmete, ki čakajo na vas, v glavnem ukvarjajo v zunanjem vrednost zbirka bronastih, porcelana, srebra, cloisonne, vojaške potrebščine, Budistični kipi, Budistični potrebščine in dodatki, kot so stari družinski okraski obrti. Bom poskusil moje najbolje, da jim enega po enega, in dobrodošli, da se pridružijo konkurence in zaupanje, da !
Mednarodni Kupcev :
Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave. Ti stroški so odgovoren kupec
Prosimo, preverite pri vaši državi po meri urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb /nakup
Ti stroški so običajno zbirajo dali tovorni promet (dostava) podjetje ali ko vas poberem postavko - prosim, NE mešaj jih z dodatnimi stroški pošiljanja
Politik
Vse elemente, ki izpolnjujejo pogoje za naše 30-dnevno garancijo na zadovoljstvo razen če ni navedeno drugače v izdelkom. Vse postavke so zagotovljena na blagovne znamke v nove delovne razmere na potrdilo o nakupu. Če so kakršne koli težave, ali če ne boste 100% zadovoljni s točko, se nemudoma obrnite na nas, da vam bomo lahko ponudili zamenjavo ali vračilo predmeta.
OPOMBA : Vsi predmeti, vrnili pa mora biti v originalni embalaži z vsemi dodatki, dokumentacijo in vsebino prvotno poslane s točko. Škodo, ki nastane zaradi kupec ne bo obravnavana v okviru te politike.

Glavne značilnosti

Blagovna Znamka:
HUARONGKANGYOU
Regionalna Funkcija:
Kitajska
Material:
bronasto
Tema:
Mascot

Izbira stranke