• Začetnik
kovinski grelno enoto film za Brata HL5440D 5445D 5450DN 5452DN 5470DW 6180DW 6182DW DCP 8110 8112DN 8150DN 8152DN 8155DN 8157DN

kovinski grelno enoto film za Brata HL5440D 5445D 5450DN 5452DN 5470DW 6180DW 6182DW DCP 8110 8112DN 8150DN 8152DN 8155DN 8157DN

Rating 
SIT 11.76

Dostopnost
V dostopni obliki

Garancijska Storitev : državah EU, kupci, prosimo, pomnite : Zaradi posebne narave tiskalnik in računalniške opreme, vse izdelke, ki se prodajajo v tej trgovini ne izvajajo "dve letno garancijo ponudnika blaga, ki jih zahteva zakonodaja EU". Tiskanje glavo izdelek canbe izmenjavo v roku 7 dni po tem, ko prejme paket , drugi izdelki garancijo za obdobje 3 mesecev,izdelek površine defecty, bi morala zagotoviti, video odpira paket. Zgoraj navedenih rešitev, če se kupci ne sprejmite,prosim, ne kupiti, prosimo za razumevanje! Države Članice EU : Finska, Švedska, Združeno Kraljestvo, Belgija, Bolgarija, češka Republika, Danska, Nemčija, Estonija, Irska, Grčija, Španija, Francija, Hrvaška, Italija, Ciper, Latvija, Litva, Luksemburg, Madžarska, Malta, nemčija, Nizozemska, Poljska, Portugalska, Romunija, Slovenija, Slovaška.
Izdelek pogoj : Združljiv novo.
POMEMBNA OPOMBA
Prosimo, sporočite nam vaš računalnik modela, bo ladja enega od njih, če bi brez sporočilo.
Po insatllation če izdelek ne deluje, prosimo, pošljite video, da preverite, ali je namestitveni koraki od začeli konec, prosimo, pokažite na video postavke z modro barvo družba trak "SWZNPART", če je predmet, brez logotip trak na to,prosimo, donot znak za paket, če ga ne prejme paket,ki ga sami, ali prejmete s vaš prijatelj.prosimo, dovolite jim, da storim za vas,pod vsem tem primeru bo celotno vračilo do kupcev bančni račun. Prosimo, bi samo po tem, ko sprejmete to opption,vas prosimo, da nam vedeti, preden kraj, da če ne more sprejeti rešitve.
Če je predmet, lahko ne deluje,prosimo, sporočite nam vaš pralni prejšnje napake,bomo pomaga rešiti problem,smo sprejeli vrnete izdelek nazaj k nam,in plačati vrniti ladijskega stroškov na kupce, bančni račun, potem ko prejmemo izdelek in test,ko bomo prejeli element,bo test in poslati video tudi, če izdelek ne deluje,bo kupec plačati vrnitev ladjar stroškov,upam, da prosimo upoštevajte,o tem, in bi šele potem, ko sprejmete to rešitev.
Če je predmet, poškodbe, ko prejemanje,prosimo, donot znak za embalažo,ali posnamete fotografijo izdelka in ga prosite za škodo certifikat je dokument iz pošti ali poštar,bodo nadomestila za kupca, le v tem primeru se,prosimo, da bi le po tem, ko sprejmete to rešitev.
Del številki na izdelku ali na polje, nekje je drugačen,če je predmet, ki ni združljiv za kavo,prosim, pošljite video, ki ga želite prikazati postopek namestitve,in jih pošlje nazaj k nam,mi bodo plačali, da se vrnete ladjar stroškov,ali pošiljanje drugega pravilne element za vas,prosimo, naročite le po sprejeti tem primeru.
Izdelek barve & foto barve so različne,beacuse svetlobe, ki sije,prosimo le, da je naročilo po sprejeti tem primeru.
Formatter odbora s 3 mesecev garancije,drugi predmeti, brez garancije.
Prosimo, kontaktirajte nas za več količina, več popusta.
```````````` RUSIJA STRANKA OPOMBA
V skladu z Rusijo Post politike,vljudno prosim, navedite vaše ime in priimek,isto l ike : Kovalev Oleg Ivanovič.
POLITIKA VRAČANJA
Če izdelek škodo, ko prejemanje,prosimo, ne podpiše za paket,ali jih lahko sprejme izdelka, fotografijo,in ga prosite za škodo certifikat je dokument iz poštar,bomo povračilo na mesto poškodbe potrdila dokument samo. Prosim stik z nami v 3days ko prejmete izdelka,prosimo, vrnite izdelek z originalno embalažo.
VIR NAZAJ
Prosimo, sporočite nam, kako je izdelek, ki delajo po tem, ko prejme paket,bomo ceniti, če imate občutek, satisfite z našim izdelkom. ko potrebujete nov red, prosimo, sporočite nam, na previou številko naročila,bo naš naročnik dober popust,želim, da naredi več poslovanja z vami tudi v prihodnje,hvala za sodelovanje~!
.

Glavne značilnosti

Vrsta:
Grelno Enoto Film Rokavi
Blagovna Znamka:
SWZNPART
Številka Modela:
5440 grelno enoto film rokav
Več združljiv model:
HL5440D 5445D 5450DN 5452DN 5470DW 6180DW 6182DW DCP 8110 8112DN 8150D
Stanje:
Nova
Ime izdelka :
tiskalnik film print film rokav grelno enoto film tiskanje film
Paket:
normalno pakiranje
minimalno naročilo diod:
1pcs
način dostave:
Aliexpress standardna dostava metoda
Original ali združljiv:
Združljiv

Izbira stranke