• Začetnik
Miababy Novorojenčka Oglje Bambusa all-in-one Krpo Nappy/Plenic z zvezdicami snaps, Ustreza 0-3 mesece ali od 6 do 12 kg, baby, limited edition!!

Miababy Novorojenčka Oglje Bambusa all-in-one Krpo Nappy/Plenic z zvezdicami snaps, Ustreza 0-3 mesece ali od 6 do 12 kg, baby, limited edition!!

Rating 
SIT 6.90

Dostopnost
V dostopni obliki


Spoštovani kupec,
Hvala za vaš čas in preberite to sporočilo. Obstaja več in več strank, ki prosi za veleprodajno ceno, za boljše komuniciranje, radi bi, da seznam nekaterih odgovorov, kot je opisano spodaj :
1.Če ste trgovec in načrt, da bi 50pcs, 100 kozarcev ali več, pls me pusti sporočilo, rad bi vam ponujajo kot na vaše diod. seveda nekateri popusti za večja naročila.
2.Za večja naročila (50pcs,100 kozarcev ali več), pošiljamo iz parcel, ki jih express (DHL, Fedex, UPS, Arames ali SF-express itd.).Če vam je ljubše, drugi, prosim povej mi.
3.Smo lahko razglasi, da je vrednost, ki jo želel, toda verjetno boste morali plačati nekaj uvoznih davkov. Plačevanje davkov je dolžnost državljanov, prosim, ne dajaj stroškov na me, če boste plačali za svoje navade. prosimo, preverite svoj zakon pred tem, da me označbo.
Uživajte svoje nakupovalne
Miababy
Opombe :
1. Bambus, oglje;
2. Sešiti vstavite ;3 plasti mikrovlaken;
3. Dvojno pušča varovala.

Glavne značilnosti

Postavka Vrsta:
Pleničke
Spol:
Unisex
Primerna teža:
3-5 kg
Material:
PUL
Starostni Razpon:
0-3 mesece
Razvrstitev:
Plenic
Številka Modela:
NB/ex-krat
Blagovna Znamka:
miababy
Količina:
200

Izbira stranke