• Začetnik
Super Nizka Cena MD-3010II Podzemnih Detektor Kovin Zlata Kopač Zaklad Lovec MD3010II Tleh Detektor Kovin Zaklad Iskalec

Super Nizka Cena MD-3010II Podzemnih Detektor Kovin Zlata Kopač Zaklad Lovec MD3010II Tleh Detektor Kovin Zaklad Iskalec

Rating 
SIT 49.50
SIT 55.00
-10 %

Dostopnost
V dostopni obliki


Značilnosti :
• Popolnoma Avtomatsko In Vsi Detektorji Kovin : MD-3010 II detektor zazna vse vrste kovinskih predmetov. Razen če ste nastavili za nekatere predmete, ki jih ne želite zaznati.
• LCD zaslon : LCD prihaja s svetlobo, je izboljšati prepoznavanje kovin v noč ali caliginous zunaj.
• Ciljna Identitete : odkritih predmetov, ki so prikazane na LCD zaslonu. Odločite se lahko takoj, če predmete, vredno, da ga je treba vrniti.
• Neželena Cilj Odprave : nastavite lahko detektor ne da odgovoriti na nekaj predmetov.
• Edinstven Ton Za Cilj, : ne Boste morali obdržati gledanje LCD-zaslon, ko je predmet je odkrijejo, edinstven ton, ki ustreza ciljni bo ustvarila. Lahko se celo iskanje, kadar je malo ali nič svetlobe.
• Ni Neroden Parafinski Kabel : Skrite iskanje navitje kabla (povezovanje med kontrolno enoto in iskanje coil) izogibajte se entangling in enostavnost debla dolžina prilagoditev.
• Priključek za slušalke : Če za slušalke povezavo. Tako stereo ali mono slušalke lahko uporabljate.
• Nadzor glasnosti : Za prilagajanje izhodnega zvoka v glasen zvočnik ali slušalke.
• Stanje baterije Indikator : Prikazuje pogoji baterije v prostor za baterijo.
• * Nepremočljiva Iskanje Tuljavo : Omogoča uporabo detektorja v plitvo vodo.
• Nastavljiva Steblo : vam Omogoča, da prilagodite detektorja je dolžina za udobno uporabo. Mikro-plug, ki povezuje iskanje tuljavo in krmilnik enota je izdelana iz kovine, ki omogoča plug bolj zanesljiv.
• Armrest & Steblo : Namenjena odpravi pritisk na podlakti. Najlon nosilec za nadaljnje varno zdrsne na strani prostora po dolgem času ima detektor za roko.
• Moč : Uporabite šest 1.5 volt AA alkalne baterije.
Specifikacija :
Baterija : 6 x 1,5 V AA alkalne baterije (Opomba : baterije ni dovoljeno za ladje, ki jih air mail, tako da baterije ni v paketu)
Obratnih : Pripravljenost - 65m A, Max - 150m A
Obratovalna napetost območje : 72 - 9.6 V
Frekvenca delovanja : 7.5 KHZ +/- 1 KHZ
Sensitivety : Min. 8-palčni (Test Kovanca : NAS je 50 odstotkov)
Audio frekvenca : 294 HZ (ponovno)
330 HZ (me)
349 HZ (fa)
392 HZ (tako)
440 HZ (la)
494 HZ (ti)
523 HZ (ne)
Tempreture območje : -20 - 60 stopinj Celzija
Velikost : 550mm(L) x 200mm(W) x 150mm(H)
Teža : 1,5 kg
Spoštovani Kupci,za Izdelek ne inlucded Baterije. Prosimo, da od lokalnih.Hvala za vašo pozornost.
Prosimo, upoštevajte naslednje :
Testiranje globina je odvisna od elektromagnetnega polja lokalne zemlji,oksidacije stopnja predmet(Pokopan let),Geografskega okolja in struktura tal,vrste kovin,globina in velikost predmeta,uporabnik prilagajanje menija ali nekatere druge povezane dejavnike. Ni vse predmeta vse lahko doseže isti testiranje globino,na primer,za en kovanec in eno veliko železa ploščo,njihovo testiranje globine, ni isto.Vsi detektorji so z isto načelo.Na drugi strani,če uporabniki ne vedo, tudi o delovanju detektorja,potem to ne more testiranje tudi z detektorjem,in tudi ne rečem, o zaklad,je enako kot pie v nebo,to je splošen problem za vse kupce.zato prosim, glej.
Testiranje globine vpliva teh dejavnikov :
1).Velikost predmetov.
Velikost objekta, je večji, zvok je glasneje, globina pa je globlje; velikost objekta je manjša, zvok se ne glasneje, globina pa je plitva. Ni relativne z dolžino tester.
2).Material predmetov.
Zlato kovin kot Železa in nerjavečega jekla, globina pa je globoko; In neželeznih kovin, aluminija in medenine, globina pa je plitva.
3).Vpliv tal
a. Trdota ali debelino tal.
Debelina je večja, je prebojna moč je manjša, globina je plitvo; debelina je manjša, prebojna moč je večja, globina pa je globlje.

Glavne značilnosti

Številka Modela:
MD-3010II
Blagovna Znamka:
JinYinBiTan
Komunikacijski Vmesnik:
Žično
moč:
6pcs 5AA
Storitev:
OEM
certificiranje:
CE
barve:
Rumeno
globina:
1.5 metrov
Kraj Izvora:
Kitajske (Celinska)

Izbira stranke